Al van kinds af was Thip opzoek naar haar levensmissie, ze vroeg zich voortdurend af wat het doel was van haar leven?

Op 10jarige leeftijd vloog ze helemaal van het Verre Oosten (Thailand) naar België en paste zich snel aan de westerse levensgewoontes aan. Ze groeide echter op met de nodige obstakels, die ervoor zorgden dat ze continu opzoek was naar een manier om evenwicht te vinden in haar leven. Vooral de drang naar innerlijke rust en vrede bracht haar bij “Yoga”.

In 2010 vertrok Thip naar Brazilië om met David Lurey te studeren. Verder volgde zij verschillende workshops en opleidingen bij o.a. Robert Boustany, Bryan Kest, Rusty Wells, Dylan Werner, Mirjam Wagner, Janet Stone en meer recent bij Meghan Currie. Bij deze laatste heeft Thip er ook meteen een traditie van gemaakt om jaarlijks 1 à 2 maal een workshop of een retreat bij te wonen. Meghan legt de nadruk op meer vrouwelijkheid, meer vloeiendheid, en een aangename en intense Yin-energie in de beoefening van de asana’s. Iets waar Thip zichzelf helemaal terug in kan vinden.

Thip verdiept haar steeds verder in de zeer vele aspecten van de yogaleer.

Deze eeuwenoude levenskunst brengt haar steeds dichter bij haar authenticiteit en helpt haar balans, dankbaarheid, rust, vreugde en geluk te vinden in het dagelijkse leven

Via haar yogalessen wil Thip graag al deze positieve effecten van de Yoga meegeven en delen met anderen.

Mogen ook zij meer rust en vrede vinden, en gelukkig zijn.

 

“Lokah Samastah Sukhino Bhavantu”

Om Shanti…