Team

Thip Boonchan

Op 10 jarige leeftijd vloog Thip vanuit het Verre Oosten, Thailand, naar België. Ze ging hier naar school, ontdekte onze westerse levensstijl en werd wel eens geconfronteerd met de nodige obstakels. De zoektocht naar evenwicht, innerlijke rust en vrede brachten haar bij Yoga.

Thip verdiepte zich steeds meer in de vele aspecten van yogaleer. Ze voelde dat deze eeuwenoude levenskunst haar dichter bracht bij haar autenticiteit. In 2010 ging thip naar Brazilië om te studeren bij David Lurey. Er volgden nog verscheidene opleidingen en workshops bij onder meer Robert Boustany, Bryan Kest, Rusty Wells en meer recentelijk bij Janet Stone.

Balans, dankbaarheid, vreugde, geluk, vloeiende en aangename Yin-energie in het beoefenen van asana’s waren een inspiratiebron dankzij haar opleidingen.
Thip deelt graag al deze positieve effecten van yoga met anderen. Het initiatief om een eigen yoga studio op te richten voelde dan ook natuurlijk aan.

Een leuk weetje: Thip heeft een voorliefde en heel wat ervaring in de wereld van catering en food. Het Yoga menu met gerechten, is hierdoor een originele knipoog naar een intens deel van Thip’s leven voor én tijdens de evolutie van haar yogapractice.

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
Om Shanti…