Informatie levels

Level 1

Deze lessen zijn geschikt voor beginners en voor mensen die een lange tijd geen yoga meer beoefend hebben. De aandacht gaat hier naar de basisbeginselen van de yogahoudingen, het beoefenen van ademhalingstechnieken en vertrouwen opbouwen in jouw yoga practice.
Op een relatief laag tempo leer je zorgvuldig de opeenvolging van de houdingen.
We raden aan een 10-tal Level 1 lessen te volgen alvorens door te stromen naar Level 1-2.

Level 1-2

Deze lessen zijn ideaal voor iedereen die vertrouwd is met de basis en wat meer uitdaging wil. Aan deze lessen nemen zowel beginners als gevorderden deel, waarbij voor elk niveau verschillende opties worden aangereikt.

Level 2

Heb je de basis goed onder de knieën en ben je klaar voor de next level?
In Level 2 worden meer uitdagende houdingen geïntroduceerd om je verder te helpen in het verdiepen van je practice. Een intensievere yogareeks die meer van jouw lichaam en concentratie vraagt. Hierdoor bouw je nog verder aan kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en diepere concentratie.

Level 2-3

Deze lessen bieden uitdagende en veeleisende yogareeksen. Een goede kennis van de yogahoudingen en een minimum van één jaar regelmatige ervaring op de yogamat is hier wel aan te bevelen. Deze yogareeksen zijn ontworpen om je te helpen uitdagende houdingen aan te leren en de wondere wereld van de yoga te ontdekken. Jouw uithoudingsvermogen wordt hier zeker en vast op de proef gesteld. Het tempo is hier relatief hoog, maar de houdingen kunnen soms langer worden vastgehouden.
Verwacht het onverwachte en luister vooral goed naar jouw lichaam.

All Levels

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk: jong en oud, maar ook voor diegenen die tijdelijk geblesseerd zijn of kampen met vermoeidheid.